Rosedale House

A dramatic redevelopment project set on a corner lot in a desirable downtown neighbourhood, this home was designed to take full advantage of views to adjacent parkland. The interior spaces of the home flow out into the yard seamlessly to facilitate indoor/outdoor living. The extensive use of natural materials and an earthtone exterior colour palette softens the modern lines of the home and integrates in into the established community context. Large triple-glazed windows and doors ensure that the interior spaces are washed with sunlight year-round. A rooftop patio at the front of the home offers expansive views to the cityscape and the mountains beyond.

  • Square feet:
    3300
  • Bedrooms:
    4
  • Bathrooms:
    5.0
  • Completed in:
    2015
  • Location:
    Calgary, Alberta

Client Login